2. advent <3

Fredag ♡

Hej Piger,

Jeg håber i har haft en hyggelig fredag aften ♡

Min uge har været præget af influenza, så det har betydet 2 sygedage fra arbejdet. :/
Jeg hader simpelthen at være fraværende på arbejdet, min afdelingen har utrolig travlt for tiden. Så det at jeg grundet sygdom er bagud i mine opgaver, er virkelig stressende. Så igår blev jeg over to timer ekstra, jeg endte med at være den sidste tilbage i hele afdelingen. Alle andre måtte have travlt med at komme hjem og holde weekend ;-)) Jeg har flextid, så det betød plustimer på min flex, og det er jo også altid godt :o)

Min fredag aften, blev brugt i selskab med min hund og sovehygge, samt hjemmelavet lækker chokolade kage. Som simpelhen er den lækreste kage jeg har smagt og som kun tager 35 min.at lave. Den opskrift må jeg dele med jer en dag, snart!
Det endte med at jeg faldt i søvn lidt over tolv, og jeg vågnede her til morgen kl. halv ti, så nu er jeg frisk og udhvilet. :o)

Jeg sidder her til formiddag og grubler over mit nytårsoutfit. Jeg aner endnu ikke hvad jeg skal. Der er flere festligheder oppe og vende . jeg må snart bestemme mig..

Men jeg faldt dog over disse fine tattoos. – Der ville passe perfekt til nytår. Jeg har set mange forskellige udgaver af disse, på forskellige hjemmesidder. Men jeg må sige disse tattoos er de smukkeste efter min mening, og passer rigtig fint til min stil. – Jeg har allerede blevet bestilt fra hjemmesiden og jeg kan ikke vente til at udsmykke mig med dem, til nytår.

I kan købe dem her

11

Rigtig god weekend piger – vi blogges ved! ♡

Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advent <3