På med hyggetøjet

Milk_shake: Anbefaling

Hej piger

Jeg har og sikkert også mange af jer, hørt om Milk_shake produkterne i løbet af det sidste år til to.. Efter jeg nu har hørt om dette mærke så længe, har jeg besluttet mig for at prøve at begå mig ud i selv at prøve nogle af produkterne.

Min daglige Shampoo, balsam og hårkur har jeg fundet fra andre mærker, som bare passer perfekt til mit hår. Så dette har jeg ikke brug for.
Jeg bruger Morrocan Oil dagligt, Jeg har længe ment at dette bare var den bedste olie på markedet Og ja den er fantastisk! Men da jeg har brugt den i flere år nu, synes jeg det er på tide at prøve noget nyt! Selvom Morrocan Oil har været min tro følgesvend i over to år.

Jeg besluttede jeg mig derfor for at prøve Milk-shakes Argan oil. Jeg har hørt meget godt om den og ville give den en chance.
Og jeg må ærligt sige, shit den er god! Den dufter efter min mening endnu bedre end Morrocan Oil, den har en meget bedre konsistens og jeg synes den er lettere at have i håret og har ikke på samme måde let ved at gøre håret en anelse fedtet at se på. Den føles dog ikke ligeså drøj i brug som den elskede Morrocan Oil, men tæt på.
Men i mit hår synes jeg at den virker til at gå ind og arbejde rigtig godt med spidserne. Og håret føles så blødt og lækkert og selfølgelig virkelig glansfuldt og velduftende. That we love.

Jeg bruger både olien i mit hår efter badet når det stadig er fugtigt, inden jeg føntørre og jeg bruger den derefter også når jeg sætter mit hår.

I det fugtede hår påfører jeg oilien i næsten hele håret – ved at det siges at man kun skal bruge det i spidserne. Jeg bruger dog også størstedelen i spidserne, men jeg sørger også for at sortere olien rundt i hele det fugtede hår, da det på mig giver en meget flottere effekt. I det tørre hår, når jeg sætter det inden arbejde eller inden en fest foreskempel, pøfører jeg bare en smule i spidserne og det gør lige det sidste til at de ellers en smule spaldtede/tørre spidser igen får liv og glans. Olien kan købes her

Samtidig fik jeg også købt et andet produkt fra Milk_shake, nemlig et Glistening Serum som det så fint hedder.
Det er et unikt serum som skulle forhindre krus og give blødhed og glans til håret. Jeg synes personligt også at den modvirker at håret bliver elektrisk her i vintertiden.
Det har mit hår tildens til at blive her i den kolde vintertid.
Indtil for to uger siden havde jeg lidt problemer med det, det var mega irriterende. Det bare ikke kønt når ens hår sidder ud til alle sider. Men siden da har jeg haft dette serum med i tasken og jeg tager lidt i håret i løbet af dagen og mit hår sidder nu ikke ud til alle sider længere, thank god! Og jeg synes virkelig også at den giver den fineste glans og en lækker konsistens i håret. Den går ind og blødgøre en masse og håret føles og ser rigtig sundt ud! Man skal dog ligesom med hårolie passe på ikke at tage for meget i håret på en gang. Hvis man overdiriver kommer det til at se virkelig fedtet ud. Du kan dog bruge den nogle gange om dagen efter behov. Men kommer der for meget på på en gang.. Its not pretty. Men virkelig et lækkert produkt. som altid ligger fast i min taske. Kan købes her

Derudover har jeg fundet mit næste Milk_shake køb! – Produktet hedder: Milk_shake Integrity Repairing Hair. Jeg har hørt meget om det fra andre bloggere og det skulle virkelig være et mirakelprodukt. En hårkur som skulle rekonstruere og styrke skadet og kemisk behandlet hår. Og derudover give håret en blød og skinnende effekt. Det der er specielt ved denne hårkur er at den er delt op i otte “kapsler” med kur i,  så man bruger en enkel “kapsel” af gangen. Se flere detaljer om hårkuren her!

Jeg håber i kunne bruge dette indlæg! Jeg synes ihvertfald at det er to produkter, jeg nu efter at have prøvet dem i et par uger, ikke kan leve uden, so addicted!♡

Har nogen af jer nogle gode tips til spaltede spidser eller gode produkter til håret? :-*

FullSizeRender-29

 

♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På med hyggetøjet