Milk_shake: Anbefaling

Julegave inspiration – What to give our dear parents ♡

Hej Piger

Jeg sidder netop og grubler over hvad jeg skal give til mine kære forældre i julegave!
Det er svært. Det skal både være noget de bliver rigtig glade for, og samtidig også noget de ikke lige selv ville gå ud og bruge penge på!
Min mor og far er den slags forældre, der simpelthen ikke nænner at komme med ønsker til deres datter.. Så jeg prøver at få nogle idéer på bordet! Jeg sad lige og brainstormede, og ville i den forbindelse, lave en collage så i evt. også kunne få lidt inspiration.

Mine forældre elsker at bruge deres tid på at være sammen og lave noget hyggeligt i selskab med hinanden. Men de er ikke altid lige gode til at tage sig tid og penge til det. Derfor synes jeg at “oplevelsesgaver” er så perfekt til dem ♡

Min mor har en masse smykker, men opbevarer dem bare i en skuffe, overvejer derfor at købe hende dette fine smykketræ! Det ville passe perfekt på deres tøjreol. Ølskumeren er så fin og stillig, passer godt til min far, da han elsker god øl! Gerne en af de store fra Kvickly! 😉

Er der nogle af jer piger, der har nogle gode julegaveidéer til forældre, som intet ønsker sig?? ♡

BrunchCafeburgerLysstageFar-parfumeØlskummerSmykketræMor-parfume

Gaveideer

 ♡ Love Helena ♡

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk_shake: Anbefaling