Mit nytårsoutfit: Get the same

Copenhagen ♡

Hej piger

Better late than never…

Jeg havde simpelthen den hyggeligste aften med min familie i fredags! Min mor havde bestilt bord på en tapasresturant på Gothersgade, Lundgreen VIP.

Min lillebror har i lang tid måbbet over at få en Tesla. For dem der ikke ved hvad det er, er det en elbil. Mine forældre besluttede sig derfor for at bestille en sådan bil ind til København.
Kl. fem var Tesla’en ude for an huset, og hold nu op hvor var den lækker.
Det var derudover ligesom at have privatchauffør.. I guess 😉 Chaufføren havde smoking på og vi fik alle åbnet døren for os. Mine forældre og lillebror fodrede ham med spørgsmål om denne elbil hele vejen ind til København. Jeg håber vi en dag får sådan en bil, dog nok en smule utænkeligt! Min lillebror sad på forsædet, og jeg er simpelthen så glad for at hans “drøm” gik i opfyldelse og han fik kørt i sin drømmebil! ♡:)
Da vi kørte ned på motorvejen, var det helt vildt! Bilen akselererede for sindsygt! Da han gav den gas, var det tæt på følelsen som at lette på et fly, det var helt vildt! Jeg var helt høj af det.;) Virkelig en oplevelse! Og håber jeg en dag får muligheden for at køre i en sådan bil.
Vi blev sat af ved D’Angleterre, og igen blev der åbnet døre for os, meget fornemt. Vi gik derefter rundt i Københavns små gader og kiggede i butikker. Vi tog også et smut forbi Illum. Jeg havde troet der var fyldt med mennesker. Men der var faktisk slet ikke trængt overhovedet. Der var pyntet så flot op i Illum, nøj det var fint! I det jeg gik rundt og kiggede kom jeg endnu mere i julestemning ;)♡. Og jeg blev nød til at tage et par billeder:)♡

Vi fik kigget rundt, og jeg fik også fundet en masse lækre ting! Men jeg måtte lige holde igen, da jeg her på det seneste har fået brugt al for mange penge ;)♡ Det var ihvertfald rigtig hyggeligt at gå rundt med hele min familie og kigge på lækre ting og sager og se på de fine juleudsmykninger.

Gaderne i København var også  præget af juleudsmykning, suprise… Men det er jo simpelhen så fint! Og jeg elsker at gå og kigge!

Vi havde bestilt bord på restauranten kl. otte. Og vi kom ind på det fineste sted, meget italiensk inspireret. Så hyggeligt. Vi fik serveret en fælles tapastallerken med forskellige slags pølse, skinke og ost. Derudover var der selvfølelig brød samt speciel men god dyppelse! Det så ikke ud af meget, men hold nu op hvor var det lækkert. Virkelig en smagsoplevelse, vi aftalte også at vi snart skulle derind igen!♡ Dertil fik vi tre forskellge vine.
Virkelig genialt, kunne man vælge så mange vine man lyster og kun betale for det man drikker. Det er sku efter min mening en skide god idé. Det endte ud med at jeg for første gang blev beruset i rødvin. Aldrig sket før, da det faktisk er noget relativt nyt at jeg kan lide det og nyder at drikke det til maden. Virkelig dejligt at blive fuld i rødvin, man bliver jo helt afslappet og utrolig godt tilpas!;)♡ Lidt pinligt da det endte ud med at jeg drak mere rødvin end min far, som virkelig er vin-elsker! Jeg droppede sodavanden og gik all in på at smage vinene. SÅ ja, jeg blev ret beruset! Til dessert fik vi et lækkert stykke chokolade kage, nam det var læks! Eferfølgende gik vi lidt rundt og kiggede på vinduer;)♡ København er jo så hyggelig, især i juletiden! 🙂

Det var så hyggeligt!√♡ vi fik grint en masse! Kvalitetetstid med familien er simpelthen det bedste! ♡

FullSizeRender-46FullSizeRender-62 FullSizeRender-61 FullSizeRender-60 FullSizeRender-59 FullSizeRender-58    FullSizeRender-40   FullSizeRender-49 FullSizeRender-50 FullSizeRender-51 FullSizeRender-48

 ♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårsoutfit: Get the same