Hot at Home ;-)

Mit nytårsoutfit: Get the same

Hej piger

Nu har jeg fået mit nytårs outfit i hus! Eller det var faktisk kun kjolen jeg manglede. Skoene har jeg haft i snart et halvt år tid.:)♡
Kjolen er virkelig bare lækker! Og så flot! Jeg glæder mig sådan til at vise den frem! Den er smuk på! Jeg ærger mig faktisk i dette øjeblik over at jeg ikke skal holde nytår i byen, for den fortjener virkelig at blive vist frem!!! Nå men, jeg kan jo godt have den på mere end én gang!;) Og det er jeg også sikker på at jeg kommer til! Billederne gør den slet ikke retfærdighed. Waoouw!
Jeg har tænkt mig at style den med en masse makeup(of course – det er jo nytår…), evt nogle store øreringe, bare ben og så de kilehæle nedenfor. Dem købte jeg i Italien (Rom) i sommers og dem er jeg godt nok glad for! De er perfect!

Så jeg kommer rigtig til at sparkle godt og grundigt! Sådan skal det også være – det er jo kun nytår en gang om året! 😉 ♡

Der kommer selvfølgelig billeder op efter nytår, hvor man kan se mig i outfittet. :)♡

Hvad skal i lave nytårsaften?? 🙂

FullSizeRender-34FullSizeRender-36

Få lignende outfit:
♡Kjole♡Stilet♡Pump♡

 

♡ Love Helena ♡

  ♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot at Home ;-)