Nytårsaften

Interior Inspiration ♡

 Hej piger

Jeg elsker at kigge på bolig tilbehør og møbler /interiør… Det har måske noget at gøre med at jeg forhåbentlig i starten af året skal flytte hjemmefra ♡ Men jeg har altid elsket indretning og at kigge på pynteting! Jeg har også helt fra begyndelsen af folkeskole årene, været meget interesseret i indretning af mit værelse og alt der hører til. Både mht. møbler, pynteting og tapet/malling. 🙂 ♡ Mine yndlingssider at se på interiør, er IKEA, H&M og ZaraHome. 🙂 Jeg elsker at få min tid til at gå med at sidde og snuse rundt på disse sider.. Og forestille mig hvordan mit / og min kærestes fremtidige hjem kommer til at se ud.

Jeg elsker den hyggelige stil, med matalic, fjer, guld og jordfarver. Og jeg glæder mig SÅ meget til at jeg snart kommer til at få mit eget hjem med alt dette.. Flere af disse items er også på indkøbslisten til når jeg skal flytte hjemmefra! Heldigvis har jeg en så alsidig mand at han har det okay med mange af de ting jeg finder. ;-)Det sku rart! For det er så vigtigt for mig at få alle sådan nogle lækre ting i mit fremtidige hjem! Dog skal det også siges at både vores sofa er grå og vores seng er grå, så der skal noget ekstra tøsset ind i vores hjem også, for at bryde det look ;)♡

Der vil komme mange flere af denne slags indlæg i fremtiden. Og også af vores hjem, når vi forhåbentlig snart i løbet af de første par måneder i 2015 får os vores egen lejlighed :)♡

♡ ♡ 2 ♡ 3 ♡ 4 ♡ 5 ♡ ♡ 7 ♡ ♡ 9 ♡

inspo

 ♡ Love Helena ♡ 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften