New In: Stella Mccartney falabella ♡

Nytårsaften

Hej piger ♡

Jeg håber i har haft en festlig og hyggelig nytårsaften!

Jeg holdte nytår hos min kæreste sammen med nogle af hans venner. Det var ikke noget stort i år, og det passede mig skam helt fint! Sidste år holdte vi nytår på Park, så det var dejligt med lidt afveksling.

Da de første kom, besluttede jeg mig for at droppe mit egentlige nytårsoutfit, og ifører mig noget mindre festligt! Jeg var ikke i stemning til det helt store glamour, og da jeg var den eneste pige i selskabet havde jeg ikke det store behov for at dresse mig helt op, jeg havde mere brug for at være iført et outfit jeg følte mig 100% tilpas i, og det er jo også det vigtigste! Jeg havde dog hæle på, og det pynter jo altid et outfit op! ;)♡

Men det var virkelig en festlig aften sammen med min fantatiske kærestes dejlige venner! Vi hørte en masse god musik og hyggen var i det hele taget, helt i top! Vi fik fyrret en masse krudt af på gymnasiet lige ved siden af – gal det var flot! OG vi fik drukket en MASSE! Jeg var nok den mest fulde den aften! For som den eneste tøs i selskabet, var jeg og min fuldskab i fokus! Gosh.. Det endte ud med at jeg i en af mange druklege simpelthen skulle tage shots med alle drengene på skift.. Det endte dog også ud i en knap så hyggelig torsdag morgen… Men det var det værd! Vi hyggede os gevaldigt!

Her er lidt billeder fra aftenen – ♡♡♡♡♡

IMG_1516 FullSizeRender-84 FullSizeRender-83 FullSizeRender-80 FullSizeRender-82 IMG_1517IMG_1558♡ Love Helena ♡

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Stella Mccartney falabella ♡