Interior Inspiration ♡

Min favorit duft ♡

Hej Piger ♡

Jeg var så heldig at jeg af mine forældre fik min yndlingsparfume i julegave af mine forældre i 100 ml. FANTASTISK!

Det er SI fra Georgio Armani. Den er så lækker! Rigtig sød og frugtagtig i duften, og jeg synes at dufte lidt vanilje i duften også. Det er den parfume jeg har hft jeg har været mest glad for. Den dufter bedre end nogen andre dufte jeg har duftet ;)♡ Og så holder den også utrolig længe! Efter et par sprøjt holder den hele dagen! Den er amazing!

Det er så lækkert at få en duft i gave synes jeg, da det ihvertfald for mit vedkommende er noget af det sidste jeg går ud og bruger penge på.. Da jeg har så mange andre dufte.. ♡

Hvilken duft er jeres yndlingsduft?? :p♡

si

♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Inspiration ♡