Min favorit duft ♡

Velvære/beauty tip: Kropsolie

Hej piger

Jeg håber i er kommet godt igennem den første uge i januar ?:)

Jeg vil altså lige dele en så lækker kropspolie! Den er uden parfume og parabener. Og SÅ lækker! Den har en super dejlig konsistens og jeg elsker den simpelthen! Den er med avokado og sheasmør. Den blødgører helt utroligt og er også super god om sommeren når man ligger ude i solen. Både da den jo tiltrækker solen, da det er olie;) – Men også fordi den sikrer at man ikke bliver tør af al solen. Men holder ens hud smidig, blød og fugtet. Den er rigtig god da mange olier gør én en smule fedtet, men denne er så lækker! Og ligger sig rigtig godt på huden. Den koster derudover kun ca. 60 kr. i matas. 🙂 ♡

Virkelig lækker!

FullSizeRender-17

 

♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit duft ♡