I just ordered

Sunday sunday – happy sunday <3

Hej bloggen :-*

Længe siden! Jeg har haft såsåsåså travlt med at få gang i mi afsluttende eksamen, min fagprøve.

Nøj en lazy sunday jeg havde i går!
Jeg vågnede op kl. 10, og hyggede derefter under dynen med en kop te, og gik i gang med at forberede lidt blogindlæg og kiggede lidt serie indimellem. Rigtig hyggeligt og afslappende!

Jeg stod først op af sengen ved en 12.00 tiden og fik morgenmad, rigtig familiemorgemad med snak og p3, samt frisk presset juice og blødkogte æg. Nam:)<3

Derefter gik jeg i gang med at kigge efter ejerlejligheder. Da jeg og min kæreste endnu ikke er lykkedes at finde en lejelighed. Jeg er SÅ utålmodig. Så det gik der hurtig nogle timer med, at søge efter. Jeg synes dog at en lejelighed er bedre end ejer, nu når vi ikke har boet sammen før.

Jeg besluttede mig for at tage mig sammen og komme ud i det smukke SMUKKE vejr. Så jeg gik en lang og dejlig tur med min lille vuf.

Jeg tog derefter hjem forbi min kæreste, hans tlf er i stykker pt og vi havde ikke ses i flere dage, så jeg savnede ham enormt! Tog derfor hjem til ham selvom han var i gang med en større maleropgave han skulle have klar i dag. Han er i lære som maler. Og havde et kæmpe projekt i skolen, han skulle være færdig med. Det tog ham hele søndagen. Jeg tog egentlig hjem bare for at se ham. Men det endte ud i at jeg hjalp ham med hans malerprojekt, og heldigt jeg gjorde det. For selvom jeg hjalp ham med noget af det nemme, så var vi først færdige kl. 21.00. Han havde været i gang med det i mer end hvad der svarede til en arbejdsdag, Stakkel! Så han var glad for min hjælp!

Vi smuttede derefter i bad og så i seng og hyggede med te og lidt candyyyy!:)<3

Søndagen er virkelig bare den dag på ugen som går aller hurtigst :o) <3

Håber i har haft en lækker weekend!<3

FullSizeRender-97

  ♡ Love Helena ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just ordered